Cüzdan Seçimi Nasıl Yapılır?

Derinin Kalitesi

İyi yapılmış bir gerçek deri ürün, oldukça kalitelidir ve uzun olmasıyla beraber oldukça sağlamdır. Tam Tahıl deriler, kalan deri türleri arasında en kaliteli olarak geçerler ve derinin kendine has yüzeysel leke ve işaretlerini doğrudan yansıtır. Üst taneli deriler ise sıklıkla tercih edilen bir deri türüdür ve çok daha yumuşak ve pürüzsüz bir üst tabakası vardır, bununla beraber de kalan derilere bile kıyasla daha sağlamdır

Stil ve Tasarım

Pazarda çokça sayıda farklı deri ürünü tasarımı bulunur. İstek ve ihtiyaçlarınızı değerlendirin ve size en uygun cüzdan stilini seçin, örneğin ikiye katlanan, üçe katlanan, kart tutucu ya da para klipsi, vs. 

Kapasite ve Boyut

Cüzdan kullanan çoğu insanın ortak problemi, içinin dolması ile birlikte cüzdanın yavaşça şişmesi ve deforme olmasıdır. Bunun önüne geçmek için kendi gündelik kullanımınızda sürekli taşıdığınız kart, kimlik, normal ve bozuk para gibi eşyaları rahatlıkla sığdırabileceğiniz bir cüzdan seçmelisiniz. Bu sayede cüzdan aşırı dolmaz ve deformeye uğramaz.

Fonksiyonellik

Bazı cüzdanların kendilerine has ekstra özellikleri bulunur. Bozuk para bölümü, kimlik ya da kartınız görünebilmesi için pencere, fazladan kart boşlukları ya da RIFD koruma özellikli kartlarınızı elektronik hırsızlık ve bilgi çalımından koruyan özel mekanizmalı kartlıklar gibi. Bu ve bunun gibi ekstra özellikli cüzdanlar, eğer kendinize uygun bir model bulabilirseniz, gündelik deneyiminizi oldukça iyi oranda etkileyebilir.

Marka İtibarı

Bir markanın itibarı, o markanın müşterisine sunduğu kalitenin direkt bir göstergesidir. Marka ve itibarı hakkında daha fazla bilgi almak için, marka hakkında ve satılan ürünler için yapılan yorumlara ve müşteri memnuniyetine bakmaya çalışın. Eğer aklınızda spesifik bir ürün varsa direkt olarak o ürün hakkındaki yorumları dikkate almaya çalışın.


Yorum Bırak

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


You may also like

Hepsini Görüntüle
Example blog post
Example blog post
Example blog post